Horský hotel Sněženka Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 77 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 29.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michal Šeda

jednotlivec, 28.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiřina Fořtová

dospělý pár, 25.10.2015

Jaroměř Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Na Sněžence jsme byli již po několikáté a určitě se sem budeme rádi vracet. Příjemný, usměvavý a ochotný personál, dobré jídlo, bazén a vířivka, to nemá chybu, všude čisto a útulno, prostě všechno na jedničku, ani se nám nechtělo domů. Škoda, že to máme z Jaroměře trošku z ruky, jinak bychom jezdili častěji, ne jen jednou za rok :) Děkujeme všem, kteří se tam o nás starají. Fořtová Jaroměř

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 15.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Platí se za všechnu zábavu, kterou hotel nabízí (vč. fotbálku), to mi přišlo přehnané.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

pan a paní Svobodovi

dospělý pár, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel je perfektně vybavený, kuchaři výborně vaří a personál je velice ochotný a milý, včetně majitele. Byli jsme nadmíru spokojeni. Svobodovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Šuranská

rodina s malými dětmi, 29.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkný hotel, milý personál, krásná příroda

  • vše v pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

rodina s malými dětmi, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Jako rodina s ročním dítětem jsme byli velmi spokojení. Personál nám vycházel vstříc a nic nebyl problém.

  • Žádné vysloveně negativní zážitky nemáme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavel

mladý pár, 8.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Frič

dospělý pár, 21.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hotel rodinného typu.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

21lebaron

dospělý pár, 7.2.2015

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Pekny hotel, pokoje male ale ciste, utulna restaurace, perfektni obsluha,vybona kuchyn, moznost pinec, bowling, sauna.

  • Recepcni pomala a zapometliva, kdykoliv jsme prisli(4x), nebyla pritomna v recepci, zapomela na objednany cas sauny,prisla s 15 min. zpozdenim, zapomela vrátit OP při odjezdu (navrat po 60km), ale hlavne, zasadne se neomluvi.Meli jsme si ji udajne najit, kontaktovat servis v restauraci atd. a ne stat u recepce. Prosteradlo do sauny za 20Kc, derave na několika mistech. Televize na pokoji silena,asi 20 let stara, uhlopicka asi 30cm, bez DO.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Horský hotel Sněženka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, omlouvám se Vám za jednání paní recepční. Prostěradla zkontrolujeme a nové LED TV už na pokoje nakupujeme. Přijeďte prosím znovu, přesvědčíte se o nápravách, odpočinete si a věříme, že tentokráte odjedete spokojeni, což je náš cíl. Zveme Vás na výborné kafe během pobytu. Martin Pikhart, marketing manažer hotelu.

Irena

rodina se staršími dětmi, 28.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Líbila se mi rodinná atmosféra a vstřícnost personálu.

  • Nelíbila se mi neupravenost některých servírek v jídelně. Voda ve vířivce byla spíš chladnější..ne teplá, jak je ve vířivce zvykem.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Richard

dospělý pár, 15.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Hotel je velmi tichý, přijemná obsluha, krásné okolní prostředí.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jarmila Krejčí

dospělý pár, 29.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V tomto hotelu vládne naprosto rodinná atmosféra, skvělý kolektiv zaměstnanců,od vlídné recepční, přes sevírky a kuchaře,kteří se starali o naše pohodlí a spokojenost. Všem vřele děkujeme a rádi se vrátíme, i s malou nyní 4 měsíční vnučkou Nikolkou, která byla s náma a myslím že zaujala celý personál. s pozdravem rodina Krejčí a Homolová.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

rodina se staršími dětmi, 22.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Vladimír

dospělý pár, 9.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • V hotelu se nám líbilo, je zde příjemné vyžití i když je venku nepříznivé počasí.

Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Karel Tomančák

dospělý pár, 8.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • pobyt v pohode

  • nas pokoj cislo 5 byl primo nad shozem kuzelek,coz bylo pricinou hluku pripominajiciho duneni del za valky

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Uživatel 4485

jednotlivec, 19.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10