Horský hotel Sněženka Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 77 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Karel Tomančák

dospělý pár, 8.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • pobyt v pohode

  • nas pokoj cislo 5 byl primo nad shozem kuzelek,coz bylo pricinou hluku pripominajiciho duneni del za valky

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

21lebaron

dospělý pár, 7.2.2015

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Pekny hotel, pokoje male ale ciste, utulna restaurace, perfektni obsluha,vybona kuchyn, moznost pinec, bowling, sauna.

  • Recepcni pomala a zapometliva, kdykoliv jsme prisli(4x), nebyla pritomna v recepci, zapomela na objednany cas sauny,prisla s 15 min. zpozdenim, zapomela vrátit OP při odjezdu (navrat po 60km), ale hlavne, zasadne se neomluvi.Meli jsme si ji udajne najit, kontaktovat servis v restauraci atd. a ne stat u recepce. Prosteradlo do sauny za 20Kc, derave na několika mistech. Televize na pokoji silena,asi 20 let stara, uhlopicka asi 30cm, bez DO.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Horský hotel Sněženka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, omlouvám se Vám za jednání paní recepční. Prostěradla zkontrolujeme a nové LED TV už na pokoje nakupujeme. Přijeďte prosím znovu, přesvědčíte se o nápravách, odpočinete si a věříme, že tentokráte odjedete spokojeni, což je náš cíl. Zveme Vás na výborné kafe během pobytu. Martin Pikhart, marketing manažer hotelu.

Anonym

skupina přátel, 19.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Snídaně, bowling, parkování, vzezření

  • přístup personálu, nevstřícnost, nezájem číšnice o prázdné nádobí, neobsloužené stoly, ne úplně kvalitní služby maséra

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 4.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Opotřebovaný nábytek, zvláště proležené matrace na postelích, pod postelí zbytky potravin, ponožky po předchozích hostech.... Uklízí se zřejmě jen co je vidět.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

skupina přátel, 30.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Dobrá kuchyně

  • Snaživý, ale trochu chaotický personál

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 5.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Martin

dospělý pár, 16.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Umístění hotelu a velmi příjemná paní recepční

  • Vyšší ceny v restauraci na to že to je 3 hvězda a chybějící klimatizace na pokojích

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Ivona

jednotlivec, 17.8.2019

Loštice Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Hotel je na velmi pěkném místě a dobře vybaven.

  • Chybí zde podnikatelský duch. Restaurace, bar, bazén, sauna a jiná vybavenost je hostům přístupná do 22. max. bar do 23. hod. Myslím, že když jsou hosté na dovolené rádi si vybavenost hotelu vychutnají v jakoukoli dobu. Také úsměvy personálu by byly ku prospěchu věci. Škoda, ráda bych se sem vrátila, ale večerku na dovolené nechci. Přeji podnikatelského ducha. Ivona

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Libor

rodina se staršími dětmi, 22.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jaroslav Beseda

dospělý pár, 26.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Jídelna,bazén,vířivka,parkování,snídaně.

  • Na pokoji málo místa. Čepované pivo jen jeden druh a ještě nic moc. Jídlo tvarůžky v bramboráku nedopečené strašně mastné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Richard

dospělý pár, 15.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Hotel je velmi tichý, přijemná obsluha, krásné okolní prostředí.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Veronika

rodina s malými dětmi, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 22.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ústretovosť a ochota personálu.

  • Mohli by byť o trošku lepšie večere. S raňajkami sme boli spokojní. Kúpanie vo vnútornom bazéne by mohlo byť v rámci ceny za ubytovanie.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Datinský

skupina přátel, 15.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Pěkné příjemné místo hezký pobyt

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 15.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Platí se za všechnu zábavu, kterou hotel nabízí (vč. fotbálku), to mi přišlo přehnané.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 24.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Prolezene postele

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Irena

rodina se staršími dětmi, 28.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Líbila se mi rodinná atmosféra a vstřícnost personálu.

  • Nelíbila se mi neupravenost některých servírek v jídelně. Voda ve vířivce byla spíš chladnější..ne teplá, jak je ve vířivce zvykem.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Vladimír

dospělý pár, 9.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • V hotelu se nám líbilo, je zde příjemné vyžití i když je venku nepříznivé počasí.

Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9